Jelenlegi hely

Hogyan kerül a drón a honlapra?

A drónfelvétel a honlapon azon túl, hogy újszerű látásmódot ad a látogatóknak, akik garantáltan megjegyzik majd az oldalt, a bizalmat is növelheti. Különösen ajánljuk szállodák, borászatok, kulturális érdekességek, koncertek, rendezvények, izgalmas tájak megjelenítésére, de telephelyek, beruházások, birtokok bemutatására is kiválóan alkalmas. 

A honlapkészítés drónnal azért is különleges, mert olyan nézőpontból mutathatja be a teret, amit normál esetben csak a madarak látnak, így még azoknak is ad egy pluszt, akik amúgy ismerik a terepet. 

Szintén hasznos keresőoptimalizálás szempontjából, és a közösségi médiumok is előnyben részesítik a videós tartalmat, ezért nagyobb eséllyel juthat el a felhasználókhoz. Hiszen a videót természetesen nem kizárólag a honlapjára töltheti fel: érdemes feltenni a YouTube csatornára, az instagramra, facebookra, de megfelelő formában akár a Linkedinre is kerülhet. 

Hogyan kerülhet Önnek is drónvideó a honlapjára?

A drónvideók készítésével kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy ezt a szolgáltatást jelenleg csak honlapkészítéssel együtt tudja megrendelni, külön, csak a drónvideót nem tudjuk elkészíteni. Az elkészült videót azonban szintén átadjuk, és a weboldalon kívül bármely más felületre szabadon feltöltheti.

Drónvideó 2 módon készülhet:

1. Önnek van egy határozott elképzelése arról, hogy mi szerepeljen a videón, forgatókönyvet készít, és mi csak felvesszük, illetve megvágjuk az anyagot

2. Ön még nem igazán tudja, hogyan is mutathatná be hatékonyan a területet, ezért a szaktudásunkra bízza. Természetesen ilyenkor mindig előre bemutatjuk az elképzeléseinket, és egyeztetjük Önnel a terveket.

Maga a videó elkészítése általában 15-30 perc, a nyersanyagot pedig ezután még meg kell vágnunk. Ennek határideje attól függ, milyen igényei vannak, mennyi munkánk lesz vele – de mindig előre egyeztetjük Önnel, mikorra lesz kész.

Az elkészült videót beágyazzuk a honlapra a fejlécbe (slider), a törzsbe, láblécbe, galériába, vagy egyéb felületre, illetve a videófile-t is átadjuk, hogy Ön szabadon felhasználhassa. 

A reszponzivitás érdekében a videó kizárólag asztali gépen és laptopon, néhány esetben tableten jelenik meg, mobilon szinte soha. Ennek két oka van: nagyon lelassíthatja a betöltődést, és fogyasztja a felhasználó adatforgalmát, illetve a 4K minőségű felbontás igazi szépsége nem is mutatkozik meg a mobil kis képernyőjén. 

Bár egyre több rendezvényen és helyszínen találkozhat vidáman repkedő drónokkal, még mindig nagyon kevés az a vállalkozás, akiknek profi felvételek jelennek meg a weboldalán. A drónvideó a honlapon egyelőre kiaknázatlan, új eszköz, amit érdemes kihasználni!

Előzze meg versenytársait „Honlapkészítés drónnal” szolgáltatásunkkal, és nyújtson olyan felhasználói élményt weboldallátogatóinak, amit nem felejtenek el!

Kérjen ajánlatot most!