Jelenlegi hely

Így karácsonyozunk mi

A karácsony nálunk családi és céges ünnep egyszerre, nem válik el szigorúan a kettő, hiszen az iWebmarketing igazi családi vállalkozás. Vannak ugyan munkatársaink, akik nem vér szerinti rokonok, de az csak természetes, hogy őket is családtagnak tekintjük!

Az első lépés ezért általában az, hogy mindannyian felkerekedünk, és elmegyünk egy nagy, közös karácsonyi vacsorára, ahol szigorúan megpróbálunk munkamentes dolgokról beszélni. Talán senkit nem lep meg, ha azt mondjuk: ez nem szokott sikerülni. Túlságosan szeretjük, amit csinálunk, nehéz félretenni... és legyünk őszinték: néha az x-edik pohár bor után jönnek az átütő ötletek egy-egy probléma megoldására. A kreatív agy soha nem pihen:)

Természetesen mi is megajándékozzuk egymást, de nem sorshúzásos alapon, hanem mindenki ad meglepetést mindenkinek. 

Ezután szűkebb családi körben elindul a több napi sütés-főzés, mint minden háztartásban. De a mi házunk tája 2 dologban is eltér másokétól:

  1. a szegedi halászlé, töltöttkáposzta 80-100 éves receptek alapján készül, a kenyeret pedig saját kezűleg sütjük hozzá, őskovásszal
  2. a tűzhelynél pedig nem kevesebb, mint 3 generációnyi Koncz József ügyködik, hiszen nálunk hagyomány, hogy az elsőszülött fiú mindig az édesapja nevét örökli. Ez néha okoz kisebb kavarodásokat ugyan, de mi már régen hozzászoktunk:)

Nagy a család, ezért korántsem mondhatnánk, hogy a karácsony csendes elmélyülésben tetszik, de hát épp ez benne a szép, nem? A szeretteinkkel lenni, jókat enni, nagyokat nevetni…

…és bár a legtöbb vállalkozás, köztük sok ügyfelünk is leáll a két ünnep között, mi karácsony után újra felvesszük a munka fonalát, hogy amikor januárra visszatérnek, akkor készen álljanak az új weboldalak a 2020-as kihívásokra!

Szeretetteljes, boldog karácsonyt kívánunk minden ügyfelünknek, olvasónknak, követőnknek, és köszönjük, hogy egész évben velünk voltak!

Kérjen ajánlatot most!