Jelenlegi hely

Legyen hatékony a karácsonyi uborkaszezonban is!

A december minden évben igazán rendhagyó hónap, hiszen amilyen robbanással indul, a karácsony közeledtével egyre inkább alábbhagy a pörgés, majd szépen lassan beköszönt az uborkaszezon. Tulajdonképpen nincs is ezzel semmi baj, de nem kell, hogy tétlenül teljenek ezek a napok, hiszen ilyenkor is sokat tehet azért, hogy fejlődjön a vállalkozása, és erősödjön az online jelenléte. Persze túlzásba azért nem kell vinni – most olyan dolgokat mutatunk be, amik alig tartanak tovább fél óránál, mégis nagyon fontosak a cég szempontjából!

1. Nézze át alaposan a weboldalt!

Őszintén, mikor böngészte át alaposan utoljára a vállalkozása honlapját külső szemmel? Ha most az ideje engedi, próbálja magát egy potenciális vásárló vagy ügyfél helyébe képzelni és mondjon ítéletet a dizájnról vagy az elrendezésről! Érdemes odafigyelni emellett az olyan apróságokra is, mint hogy le lett-e cserélve az Elérhetőségek menüben a régi telefonszám, a Google térkép tényleg a valós címre mutat-e, de lényeges a nyitvatartás pontosságának ellenőrzése is. Ha nem biztos abban, hogy valóban szükség van-e a weboldala megújítására, olvassa el ezt a cikket. 

2. Cserélje le a jelszavakat! 

A különböző jelszavak lecserélése időről-időre szükséges, legyen szó a weboldal belépésről vagy egyéb céges felületekről, így ugyanis sokkal nagyobb biztonságban tudhatja online tárolt adatait. A korábban a cégnél dolgozó munkatársak hozzáféréseit is ajánlott ellenőrizni ilyenkor, hogy teljes legyen a kör. Korábbi cikkünkben részletesen foglalkoztunk a weboldalakat érintő biztonsági kérdésekről. 

3. A social media felületekre is fontos időt szánni!

Legyen szó Facebook, Instagram vagy egyéb közösségi felületről, ha egyszer felregisztrálta ide a cégét, érdemes időről időre friss tartalommal megörvendeztetni a követőket. Így nem csak azok lesznek boldogok, akik kedvelik az oldalát, de akár így az év vége felé újabb ügyfelekkel is bővülhet azok köre, akikkel a vállalkozása együttműködik. Ha az Instagram oldalon szeretne jobban kitűnni, azt könnyedén megteheti néhány apró trükk segítségével. 

Ha úgy érzi, hogy az új évben szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni cége online jelenlétére, és jó lenne, ha ezek a felületek is azt a profizmust és színvonalat sugároznák, amelyet a vállalkozása egyébként képvisel, keressen fel minket bátran, és közösen megbeszéljük, mire is lenne pontosan szüksége és mit tehet mindezek megvalósítása érdekében. 

Mi a két ünnep között is dolgozunk - írjon egy emailt, és mire januárban kipihenten visszatér, mi már kész tervekkel várjuk!

Kérjen ajánlatot most!