Jelenlegi hely

Mik az előnyei egy drupal ügynökségnek…

Miért a Drupal?

Korábbi cikkeinkben már leírtuk, miért jobb (szerintünk) a Drupal mint a Wordpress, illetve hogy miért döntöttünk úgy, hogy a mi ügynökségünk a Drupal mellett teszi le a voksát.

Röviden összefoglalva: biztonságosabb, rugalmasabb, és keresőoptimalizálás szempontjából is sokkal hatékonyabb weboldalakat lehet készíteni a segítségével, mintha Wordpress-t használna.

Az egyetlen hátránya – ami nem is igazi hátrány -, hogy a használatát nehezebb megtanulni, ezért szinte teljesen biztos, hogy ki kell majd szerveznie a weboldal elkészítését. (Azért mondjuk, hogy ez nem hátrány, mert ha igazán látványos, egyedi és hatékony weboldalt szeretne, akkor a Wordpress-szel sem érdemes házilag kísérletezni.)

Mai cikkünkben viszont arról lesz szó, miért jár jobban, ha egy egyszerű webdesigner helyett egy komplett ügynökséget választ – azaz miért velünk csináltassa a honlapját:)

A Drupal ügynökség előnyei

1. Egy cég, több szakértő
A honlap designjának elkészítése csak egy lépése a weboldalkészítésnek. Ahhoz, hogy a honlapját megtalálják, szüksége lesz egy keresőoptimalizálási szakemberre. Ahhoz, hogy a felhasználók valóban használják is, oda kell majd figyelnie a felhasználói élmény, azaz a UX megtervezésére. A jó tartalomért a szövegíró lesz a felelős, és ha azt akarja, hogy valóban bevételt termeljen az oldala, akkor az online marketing is sarkalatos kérdés lesz.

Természetesen külön-külön is megkeresheti a szakértőket, de sokkal egyszerűbb egyetlen kapcsolattartóval egyeztetni – és sokkal hatékonyabb, ha a szakértők összeszokott csapatként alkotják meg az Ön weboldalát.

2. Már rövidtávon is jobban megéri
Elsőre talán drágának tűnhetnek az ügynökségi költségek, de még így is kevesebbe fog kerülni, mintha külön-külön bízna meg 6 szakértőt az egyes részfeladatokkal. Ugyanakkor a fentebb említett okok – együttműködés, kevesebb egyeztetés – miatt időt és pénzt is tudunk spórolni Önnek, ráadásul a költségei rövidebb időn belül megtérülnek, hiszen hatékonyabban fog pénzt termelni az oldal!

A honlapjára szánt pénzre ne kiadásként, hanem befektetésként gondoljon, ami hamarosan hasznot hoz a vállalkozásának.

3. Folyamatos segítségnyújtás
Ahogy a vállalkozását is folyamatosan bővíti, fejleszti, úgy a honlapot sem egyszer kell felépíteni. Az igazán jó weboldalra rendszeresen kerülnek fel új tartalmak, kapcsolódik hozzá közösségi média, esetleg hirdetések is. Nem is beszélve a frissítésekről, karbantartásról, biztonsági másolatok készítéséről… Szó szerint aranyat ér, ha megbízható szakembereket tudhat maga mellett, akik mindebben segítségére lesznek.

Ha minket választ, akkor nem csak egyszeri kivitelezőket bíz meg a feladattal, hanem egy olyan, segítőkész csapatot talál, akik hosszú távon Ön mellett állnak, és mindent megtesznek azért, hogy az Ön vállalkozása a lehető leghatékonyabban működjön- legalábbis ami az online megjelenését illeti.

Tegyen egy próbát velünk,

Kérjen ajánlatot most!