Jelenlegi hely

iBlog

Webdesign SEO

Keresőoptimalizálásra szükség van. A SEO-t csak akkor érdemes csinálni, ha jól csinálják. Következésképpen kizárólag jó szakemberekkel érdemes együtt dolgozni. De hogyan lehet megtalálni az igazán profit? Könnyű lenne azt mondani, hogy válasszon minket, de ennek a cikknek nem ez a célja:) Bemutatjuk a legfontosabb szempontokat, amikre érdemes odafigyelni a kiválasztásnál.

Egyáltalán, milyen közösségi médiumokat érdemes használni? Hova tegyük a linkeket? Hova kerüljön a tartalom? Hogyan „drótozzuk össze” különböző felületeket? Segítünk!

„Nincs nekünk időnk arra, hogy tartalmakat írjunk a honlapra”. „Ugyan ki olvas már blogokat?” „Nem fektetünk túl nagy energiát a tartalomgyártásba, elég az a hírek rovat, alkalmanként 2-300 szavas bejegyzésekkel. Úgysem olvassa senki.” Vajon mennyire fontos a minőségi tartalom egy kisvállalkozásnak, és egészen pontosan mennyi energiát kell belefektetni a tartalomgyártásba, hogy valóban megtérüljön? Eláruljuk!

honlapkészítés, keresőoptimalizálás szeged

Mennyi idő kell ahhoz, hogy jó helyezést érjünk el a google találati listáján? El lehet-e jutni a semmiből az első helyre? Mai esettanulmányunkban egy szegedi ingatlaniroda oldalának felújítását mutatjuk be.

Rólunk oldal emberek

Fontos-e egyáltalán a honlapjának Rólunk oldala? Elolvassák-e az érdeklődők? Számít-e, hogy milyen szöveg kerül rá? Kellenek-e képek? A mai cikkben egy kicsit belemerülünk a szövegírásba, és átnézzük, aktualizáljuk a bemutatkozását.

keresőoptimalizálás ára

Lehet, hogy a SEO halott? A Clutch ügynökség 2018-as kutatása szerint a cégeknek mindössze 44%-a költ SEO-ra, vagyis 56% számára egyáltalán nem fontos a keresőoptimalizálás. Vajon igazuk van? Miért nem költenek többen – és vajon Önnek kell-e ezzel foglalkoznia? Mi a keresőoptimalizálás igazi ára?

Az elmúlt néhány héten azzal foglalkoztunk, honnan ismerheti fel, hogy a honlapja esetleg elavult, nem elég hatékony, és ideje lenne felfrissíteni. Ma abban segítünk, hogyan érdemes ebbe belekezdeni, mik az első lépések, és mit kell tennie azért, hogy elégedett lehessen az eredménnyel!

biztonságos weboldal

Ön szerint hány weboldalt törnek fel naponta? Ezret? Kétezret? Mennyi az esélye, hogy az Öné köztük lesz – és hogyan gondoskodhat arról, hogy NE legyen? Mai cikkünkben megnézzük a 4 legfontosabb dolgot, ami ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy a honlapja biztonságosan működjön.

Sok látogató van weboldalán? Jó. És ezek valóban minőségi látogatók? Olyanok, akik vásárolnak, árajánlatot kérnek, felveszik a kapcsolatot, és bevételt termelnek? Látogató és látogató között óriási különbség lehet, és h nem figyel oda erre a 4 dologra, akkor könnyen lehet, hogy tömegeket irányít az oldalára, de igazából semmit nem ér el vele.

Számtalanszor írtunk már arról, hogy egy honlapnak nem elég szépnek és trendinek lenni: az igazi kulcs a hatékonyságban van. De honnan tudhatja, hogy az Ön weboldala valóban hatékony-e? Összeszedtük a sikeres weboldal legfontosabb ismérveit – és adunk néhány tippet, hogyan lehet az Öné is ilyen!

Oldalak