Jelenlegi hely

iBlog

Tudta? A kisvállalkozói weboldalak 95%-a elavult. Az elavult weboldal pedig olyan, mintha susogós melegítőben menne üzleti tárgyalásra 2019-ben: ciki. Vajon az Ön honlapja is melegítőt visel? Megmutatjuk, mi az a 6 jel, aminek láttán azonnal hívja fel webdizájnerét!

iwebmarketing_blog_SEO

A SEO-nak számtalan eszköze van és mindegyik egyformán fontosnak tűnik. Vállalkozóként azonban kevés embernek van ideje, hogy mindenre egyformán odafigyeljen! Mai cikkünkben összegyűjtöttük azt a 5 elemet, amire érdemes kiemelt figyelmet fordítani – ennyi elég, hogy nagyon jó eredményeket érjen el.

A szakértők temetik a facebookot, és a közösségi média legcsillogóbb üdvöskéje most az instagram, ahol (egyelőre) nagyon jók az elérések, nagyon könnyű követőket szerezni, és népszerű oldalt csinálni. Nézzük, mit kell tennie ahhoz, hogy gyorsan sok rajongója legyen!

7 kreatív ötlet, hogyan szerezzen több ajánlást

Az Ön oldalán vannak ajánlások, korábbi, pozitív ügyféltapasztalatok? És elég van belőlük? Rendszeresen kap újakat? A referencia az egyik legerősebb bizalomnövelő tényező a weboldalon, mégis kevesen tudják igazán hatékonyan kihasználni. Most mutatunk 7 tippet, hogyan csinálhatja jobban!

On page seo audit

Ön mikor ellenőriz(tet)te utoljára a weboldalának SEO beállításait? Mikor nézte át legutóbb, hogy milyen helyezéseket ér el a keresőben? Mikor foglalkozott utoljára alaposabban a keresőoptimalizálással? Ha nem emlékszik, akkor épp itt az ideje! Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan csinálja.

Vállalkozók, figyelem! Ideje magasabbra tenni a lécet!

Hol vannak már a régi szép idők, amikor már az is nagy szám volt, ha egy vállalkozás fent volt a neten? Vagy az a hőskor, amikor elég volt egyszer megcsinálni egy weboldalt, és évekig hűen hozta a megrendeléseket? 2019-et írunk, hahó, itt az ideje magasabbra tenni a lécet!

Tényleg olyan fontos a weboldal design egy kisvállalkozásban?

Miben különbözik egy multi és egy KKV weboldala? Mire figyeljünk oda a weboldal design kialakítása során? És egyáltalán… kell-e ezzel foglalkoznia egy kisvállalkozónak, vagy elég, ha letölt egy profi sablont? Ennek járunk ma utána.

Így alakítsa ki kisvállalkozásának arculatát

Ha megvan már a honlap célja, felépítése, akkor ideje elkezdeni megtervezni a küllemét is. Ehhez az egyik első lépés a cég arculati elemeinek meghatározása – a színek, formák, logó, betűtípus jelentősen befolyásolni fogja a megjelenést. Hogyan kezdjen neki?

3+1 SEO mítosz, amit ideje lenne már elfelejtenünk….

A SEO első ránézésre nem tűnik olyan bonyolult dolognak, rengeteg helyen ígérik, hogy egy letölthető kurzussal egy hétvége alatt szakértő lehet az ember. Sőt, még csak kurzust sem kell venni, tonnányi cikk van az interneten, amiből okosodhatunk. Igen ám, csak ezeknek egy része már elavult, vagy sosem volt igaz… Most bemutatjuk a 3+1 leggyakoribb SEO tévhitet, és elmondjuk, miért ne dőljön be nekik!

Mi riasztja el a látogatókat a weboldaláról?

A statisztikákat böngészve azt látja, hogy ijesztően magas a visszafordulási arány? Vagy a látogatók böngésznek, olvasgatnak, de nem történik konverzió? Összegyűjtöttük a leggyakoribb okokat, ami elijesztheti weboldalának olvasóit!

Oldalak