Jelenlegi hely

iBlog

Gondolkodott már azon miért néz ki a legtöbb oldal ugyanúgy, vagy legalábbis nagyon hasonlóan? Önnek is feltűnt már, hogy sokszor csak a szöveg és a dizájn más, de az alapok ugyanazok? Ön valami egyedit és kimagaslót szeretne inkább? Akkor a Drupalt önnek találták ki! De nem ez az egyetlen ok, ami miatt mi ezt ajánljuk…

Egy új honlap készítése esetén a legelső felmerülő kérdés, hogy melyik tartalomkezelőt válasszuk. Legtöbbször a Wordpress-t hozzuk ki nyertesnek, ezt jól is mutatja a nagyjából 60%-os dominanciája a piacon, de vajon tényleg ez a legjobb megoldás az Ön vállalkozásának? Mutatunk egy alternatívát, ismerje meg a Drupalt! 

„A szomszéd egyetemista olcsón csinál weboldalakat…”, „Találtam a neten ezt az ingyenes weboldalkészítőt…” Nap mint nap hallunk ilyen történeteket, és mindig óva intjük az embereket az efféle megoldásoktól. Az olcsó weboldal ugyanis a valóságban igencsak drága lehet. Tartson velünk és megmutatjuk, hol fog rettenetesen sokat fizetni érte!

Marketing ügynökség? Hát ki tudja azt megfizetni! Egy átlagos magyar kisvállalkozás biztosan nem, hiszen hatalmas költséget jelent… Vagy mégsem? Osztottunk, szoroztunk, megnéztük, hogy mennyibe kerül egy ügynökség, és azt is, hol lehet lefaragni a költségekből!

Ön is érezte már azt, hogy a webdesigner mintha egy egészen más nyelvet beszélne? „Jó ez a frontend, de azért a backendre is érdemes vetni egy pillantást publish előtt. Milyen CMS legyen a webpagehez? Flat design legyen vagy minimál? Persze, meg tudom oldani CSS-ben…” Nézzük, mit takarnak az egyes kifejezések!

Bizonyára Ön is ismeri a viccet: cégünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik, melyek közül Ön kettőt választhat. Amikor megalapítottuk családi vállalkozásunkat, mi komolyan vettük, hogy az ügyfél az első, ezért a honlapkészítés árakat, minőséget és határidőket is igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azzal mindenki jól járjon. A részletekért kattintson!

Amikor új weboldalt rendel, akkor természetesen 1000 kérdést kell megbeszélni a webessel, de van 5 olyan, amit a legtöbben elfelejtenek. A legfontosabb kérdés ugyanis nem az, hogy kék vagy piros legyen-e a logó, hanem… Olvasson tovább és eláruljuk a 5 fő szempontot!

Miközben az ország nagy része iskolakezdés-lázban ég, mi a 18. születésnapunkat ünnepeljük a cégnél: nagykorú lett a Konczepció családi vállalkozás! Tartson velünk az ünneplésben és nosztalgiázzunk egy kicsit az elmúlt 18 évből:)

Weboldal különböző eszközökön

Mobilbarát, reszponzív, mobilra optimalizált – alap, hogy ezeket tudnia kell a weboldalnak 2019-ben. De vajon Ön tudja, hogy mit jelentenek a kifejezések – és melyikre van igazán szüksége? A három fogalom ugyanis egyáltalán ugyanaz – ebben a cikkünkben elmagyarázzuk a különbségeket és segítünk választani!

Tudta? A kisvállalkozói weboldalak 95%-a elavult. Az elavult weboldal pedig olyan, mintha susogós melegítőben menne üzleti tárgyalásra 2019-ben: ciki. Vajon az Ön honlapja is melegítőt visel? Megmutatjuk, mi az a 6 jel, aminek láttán azonnal hívja fel webdizájnerét!

Oldalak