Jelenlegi hely

iBlog

Honlap akadálymentesítés szemüveg

Ma már szerencsére az élet egyre több területén gondolnak az akadálymentesítésre; az épületekben, az utcán, sőt, a játszótereken is egyre több az olyan megoldás, amit bárki használhat. Valahogy a digitális világban mégsem beszélünk erről, pedig a honlapokat is lehet, sőt, kell is akadálymentesíteni! Cikkünkben eláruljuk ennek részleteit.

Hogyan olvastassuk el a szövegeket a weboldalunkon?

„Ma már nem olvasnak az emberek…” – mondja sok megrendelőnk, és azt kéri, hogy ne is kerüljön sok szöveg a honlapra. De tényleg így van? Mi az ideális szövegmennyiség és hogyan vehetjük rá az olvasót, hogy végigböngéssze? Nagy Tímea – birge – a webszövegek.hu vendégbloggerének írása.

A vállalkozókedv soha nem látott magaslatokba tört. Világszerte születnek a jobbnál jobb ötletek, amelyek az életet könnyebbé teszik. Azonban érdemes azt figyelembe venni, hogy ha sikerre akarja vinni a vállalkozását, fontos, hogy megjegyezhető legyen: a branding elengedhetetlen része a sikernek. A következő néhány tipp abban lesz a segítségére, hogy a megfelelő webdesign hogyan segíthet a kiszemelt célcsoportot elérni.

Mi az a beszélgetős marketing

A marketing folyamatos változásban van, évről-évre új fogalmakat kell megtanulnunk, új technológiákat alkalmaznunk. A 2019-2020-as év egyik nagy slágere a "beszélgetős marketing" - mi ez, és miért van erre Önnek is szüksége?

Nincs abban semmi meglepő, hogy a Google időről-időre új algoritmusokkal próbálja relevánsabbá tenni a találatokat, és megkönnyíteni a felhasználók élett. A mostani(ak) azonban már teljesen másról szól(nak), mint a kulcsszavak mennyiségének vagy elhelyezésének meghatározása... Az Ön honlapja készen áll ezekre a változásokra?

Bemutatkozik az új projektünk, a Marketingatlan, ami nem csupán egy weboldal, vagy marketingstratégia elkészítése: megrendelőnk annyira elégedett volt a munkánkkal, hogy egy új, közös vállalkozást indítottunk el. Nézze meg mi történik, ha egy ingatlanszakértő és egy marketinges találkozik!

A honlapja mindig követi az adott divatot, sőt, előtte jár egy lépéssel? Egy éve még friss volt és izgalmas, de mostanra már a sarki kisbolt weboldala is pont ugyanilyen? Nem könnyű lépést tartani a legújabb trendekkel, de néhány dolgot szem előtt tartva gondoskodhat róla, hogy ne legyen kínos az online megjelenése!

Mi az a TikTok és hogyan használható egy vállalkozás vagy cég számára? Egyáltalán van-e létjogosultsága egy applikációnak az üzleti életben? Előfordul, hogy élni kell a közösségi háló adta lehetőségekkel, de vajon mit nyújthat a TikTok, amit más platform nem?

Mit csináljon válságban? Bízzon meg egy marketing ügynökséget! Elvetemült ötletnek hangzik most, amikor mindenki visszafogni próbálja a költségeit, és a home office meg az otthoni oktatás mellett alig maradt ideje a vállalkozóknak... pedig egy ügynökség most még többet segíthet, mint valaha! Megmutatjuk, hogyan...

Hogyan hat a COVID-19 az online világra? Nem kell bemutatni, mennyire fordult fel fenekestül az életünk, és milyen változások történtek a mindennapjainkban és a vállalkozásainkban. De vajon mi történik most az online térben? Mi változott meg és milyen változást prognosztizálhatunk hosszú távon? Válaszok a cikkben! 

Oldalak