Keresőoptimalizálás

Legyen honlapod a találati lista elején!

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

HITELESSÉG

A keresőoptimalizálási folyamat eredményeként a Google és a potenciális ügyfelek szemében is hiteles lesz vállalkozásod!

EREDMÉNYESSÉG

Ha valaki rákeres egy szolgáltatásra, szinte biztos, hogy az első oldal találataiból választ! Legyen ott a Te honlapod is és növeld vállalkozásod eredményességét!

FEJLŐDÉS

Vállalkozásod fejlesztéséhez elengedhetetlen a stratégiai megközelítés!
A keresőoptimalizálással segítünk a hosszútávú céljaid hatékony elérésben.

6 lépéses stratégiánk

01.

Felfedezés

Ahhoz, hogy személyreszabott szolgáltatást tudjunk minden ügyfelünknek nyújtani, meg kell ismernünk vállalkozását, elképzeléseit.

02.

Azonosítás

A feltárt adatokból azonosíthatjuk a fő irányt és azokat a területeket is, melyek plusz törődést igényelnek a projekt sikeres kivitelezésének érdekében.

03.

Kulcsszó kutatás

A kialakult koncepció mentén feltárjuk azokat a kulcsszavakat és kifejezéseket, melyek körű felépíthető a struktúra és a honlapra kerülő tartalmak.

04.

Fejlesztés

A Google keresőalgoritmus elvárásainak megfelelően a honlap minden elemét a kiválasztott kulcsszavak köré építjük.

05.

Optimalizálás

A keresőoptimalizálás fontos része a honlap és az egyes aloldalak statisztikáihoz igazított állandó optimalizálás.

06.

Monitoring

A honlap találati listán elért helyezésének és a weboldal forgalmának nyomonkövetése.

Miért válassz minket?

A piac tömve van keresőoptimalizálást kínáló webmarketing ügynökségekkel, így joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy miért pont minket válassz.

Az általunk készített és karbantartott honlapokra igénybevett keresőoptimalizálási szolgáltatásunkra garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem tudjuk elérni a vállalt eredményt, úgy a szolgáltatás díjának egy része* kompenzációként visszafizetésre kerül.

*(10-50% az eltérés mértékétől függően)

A keresőoptimalizálás egy hosszútávú együttműködési forma, mely összetettségéből adódóan bonyolult folyamat. A szolgáltatás mellé ajándékba adjuk az ALAP honlap-menedzsment szolgáltatásunkat, hogy soha ne érezd magad támogatás nélkül!

A keresőoptimalizálásba fektetett összeg nem attól lesz drága, hogy sokba kerül, hanem attól, ha nem térül meg (időben). Ha minket választasz, garanciánknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy pénzügyileg is felelős döntést hoztál!

Mára sajnos kiüresedett ez a fogalom, de mi kötelességünknek érezzük újra megtölteni tartalommal. Szeretjük a pontosságot és hiszünk az adott szó jelentőségében. 

Felgyorsult világunkban egyre nagyobb érték a gyors reakcióidő. Mi megbízható partnered tudunk lenni a gyors reagálásban: ügyfeleink fejlesztési/módosítási igényeit általában 1 munkanap alatt teljesítjük!

Kiegészítő szolgáltatások

A honlapodban rejlő lehetőségek maximális kihasználásának érdekében 

Honlapkészítés

A keresőoptimalizálás nem sokat ér, ha az alap, vagyis a honlap nem szakszerűen lett kivitelezve!

Honlapmenedzsment

A rendszeresen frissített és karbantartott honlap a sikeres online jelenlét egyik alappillére!

Szeretnéd honlapod a találati lista elején látni?

Mindig arra törekszünk, hogy együttműködésünk kölcsönösen előnyös legyen. Válassz minket és segítünk eligazodni az online térben!